Thijs Voortman

Thijs Voortman is auteur van eco-thrillers waarin de natuur, het klimaat en andere actuele maatschappelijke thema’s centraal staan. Bovenal wil hij zijn lezers een (ont)spannende page-turner bieden.Thijs Voortman

Thijs studeerde Rechten in Groningen en heeft de eerste tien jaar van zijn carrière als advocaat bij grote advocatenkantoren gewerkt in Nederland en op Curaçao. Daarna is hij een eigen kantoor begonnen en heeft zich volledig toegelegd op de duurzame branche. Hij is betrokken geweest bij de realisatie van de grootste wind- en zonneparken in Nederland. Momenteel werkt hij als interim-jurist en mediator binnen de duurzame wereld en is hij bestuurder van een stichting die zich inzet voor natuurbehoud. Hij staat bekend als een verbinder met veel gevoel voor menselijke verhoudingen. Meer informatie over de professionele achtergrond van Thijs kun je vinden op www.greenvoort.nl.

Nu je weet wat Thijs doet, kunnen we ons voorstellen dat je ook graag wilt weten wie hij eigenlijk is. Dan hebben we goed nieuws voor je. In zekere zin kennen jullie elkaar al miljarden jaren… Ons lichaam is namelijk opgebouwd uit onnoemelijk veel cellen. In de celkern van al die cellen bevinden zich het DNA en onze genen. Deze genen bepalen alles in ons lichaam, zoals onze kleur ogen, intelligentie, huidskleur, haarkleur en lengte. Dat geldt niet alleen voor de mens, maar voor alles wat leeft. En wat blijkt? Mensen beschikken voor 99,9% over exact hetzelfde DNA. Ieder mens is slechts voor 0,1% uniek.

Wie is Thijs? Het antwoord is simpel: op slechts 0,1% na is hij precies wie jij bent. En jij kent jezelf het beste.

Home Thijs Voortman